I support

Wednesday, June 18, 2014

Bunga Telur : bunga tisu biru+pink

as-salam..
alhamdulillah siap gak tempahan customer nih..
klu ada yang berminat boleh pm atau email ok..


bunga tisu blue+pink

Wednesday, June 11, 2014

selamat bertunang my cousin..


as-salam...
dah besar dah cousin aku nih..
dr keding sampaila bdah berisi sikit..
tau2 je dah bertunang.. yg bestnya bertunang ngan kawan sekolah dr form3..
pheww lama glier kau bercinta dik..huhuhu..
alhamdulillah semua berjalan ngan lancar


makeup ni aku yg makeupkan...
sepatutnya ngan SIL tup2 dia boleh tak tpun ..
malam tu gagahla cr barang makeup.. aku plak mmg tak bawa set2 makeup aku..
nasibla .. pakai jela ngan ape yg ada...huhuhu.. sib baik muka ko tak bermasalah..

 
 selamat menjadi tunagan orang.. hehehe

 kek ni yg paling menarik perhatian aku.. strawberi penuh ok...
siyes sedap giler kek ni..

with my SIL .. tetiba nampak kurus... huhuhuhu



gubahan hantaran aku yg buat.. sume pakai tissues-flowers..

p/s:*still tak dapat solvekan problem "virus" kat blog aku ni.. makin menjadik-jadi plak.. huhuhu



Monday, June 2, 2014

VIRUSKAH??????

as-salam...
sejak bertahun tak aktif blog ni aku rasa blog nih dah macam kene virus..
dah sejak bila la pulak aku jual benda2 yg tuttt @#$%&*!@ nih!!!
stress lak... asal buka je ada je benda tuh?? takkkan asyik nak delete jek...
asal  midnight je timbul la.. serious tak paham.... eerrkkkkk!!!!!!!!
nanti bila datang rajin aku nih nak  kene google la camne nak selesaikan masalah nih..
serabut weeeyyyyy............

Thursday, May 29, 2014

Bunga tangan

as-salam..
bunga tangan ni pun first time cube.
alhamdulillah menjadi..
sape2 nak order boleh email ye..
thanks



 tempahan dari Fizah. Tq

Wednesday, May 28, 2014

Bisnes suka suki...

as-salam semua...
seperti yg dijanjikan... hr ni aku nak tunjuk sikit tempahan bunga tisu..
btw aku pun br je berjinak2 dlm bisnes ni... 
so pasni sesape yg berminat nak order lehla email aku....

ni tempahan uk bln 4 & 5..





Monday, May 26, 2014

Assalamulaikum..................

as-salam semua...
setelah berthn tak tulis blog.. tetiba terdetik lak nak aktif balik.. tp aktif suam2 kuku gitu..
dulu reason byk sgt...
banyak keje....
pastu fokus kat persiapan kawen..
dah settle hal kawen... mcm2 hal plak...
sampaila aku abk keputusan berenti keje ikut suami....
aku rs itu adalah keputusan yg paling sukar sbb antara kerja & suami..
tp tula org ckp.. "u get some u lose some".. i admit..
bila dah berenti ddk umah lg la malas tahap gaban....
wahhal bukan byk keje pun.. cume kekeringan idea..
takkan nak cite pasal dr sendiri??? tak kose mak!!!
cume sejak aku ddk umah ni aku dah wat bisnes wat bunga lak..
so adala aktiviti sikit...
adala jugak pendapatan diri sendiri selain dr suami...
bab bisnes bunga tu nx entry nnt jela aku cite..
okla dah byk sgt membebel .. jumpe lg...
assalamualaikum..





Thursday, April 11, 2013

Masalah kelemumur??? Oh no.. No..


Korang penah ada masalah kelemumur tak?
Aku ada.. Macam2 syampu & jenama aku cube.. Pakai limau nipis pun penah cube... Tp hampeh.. Yg ada rasa perit .. Huh sakit kulit kepala aku.. At the end still sama.. xde effect.. Mungkin kelemumur aku ni jenis degil kot??? Hahaha... Pastu aku potong rambut dgn harapan blh la mgurangkan masalah aku.. Akhirnya kecewa sbb rambut dah pendek tp kelemumur ttp x hilang..
TAPI..tapi.. Tapi.. la ni masalah aku dah hilang .. Nak tau aku pakai ape??? Jeng .. Jejeng...

-
-
-
-
-
-
-
-
-




Ye .. Aku pki syampu jenama pristine.. Aku dapat syampu ni pun dari adik housemate aku... Aku tak pasti kat klinik lain ada jual atau tak..

Kat mana nak dapat benda nih????? Ok sila g beli kat Klinik Kita ye.. Harga aku tak pasti mmg mak dapat free ye.. terima kaseh bebanyak ye ati sbb dok promote benda ni kat akk.. Tu saja nak share utk kali ni.. Babai..