I support

Monday, February 14, 2011

Jalan-jalan cari makan....

lepas penat merayau dlm shopping complex ..aku merayau2 mencari tpt mkn,, maklumla mau mengisi perut aku yg dah berbunyik2 nih..pusing punya pusing last2 g tempat yg dah lama aku x pegi... Kenny rogers..mcm biasa la.. nak makn ayam black paper..tpi disebabkan nafsu makn melampau..aku tambah sup ayam... hua..hua. sedap giler sup ayam kat sini.. kompom lepas ni mesti nak makn sup kat sini lagi.. terbaekk wok!!muahhhaaa..habis makn sambuang lagik merayau n window shopping .. mau pecahkan lemak la pulak..heheheh..

tpt makan seterusnya ialah station 21 @ bangsar... klu korg nak mkn stick kat sini mmg best dan terbaek kooo.. klu x percaya korg datgla sendiri.. klu datang waktu lunch kompom xde tpt.. pack giler org makn stick kat sini....hajat di hati nak makn chicken chop tp dah habesla pulak.. tu br pkl 1.15pm.. pastu aku test makm lamb chop... waaa..wa.a... yg ni pun sedop tau!! rege RM 18 sajok tp mmg puas hati...sbb bukan satu tp 2 potong daging korg dapat.. mn x bestkan... dagingnya pun lembut ...hurmm mmg bestla..
lamb chop black paper n lamb chop mushroom dah sampai!!!!... jom kita makan.. sila korg terliur ekk!!!


3 comments:

  1. waaa...zalimnya post & pic sue ni... tgh pose2 ni.. sob2.. =(

    ReplyDelete
  2. the serving looks huge, must be worth the money.

    ReplyDelete