I support

Tuesday, January 12, 2010

Bila aku mula berjinak2 nagn buku...

dah lama aku x menghupdate blog...biasa la byk nauw cuti so keje aku pun berlambak2...kuikui..tp aku  kisah ape keje aku berlambak sbb suke wat keje aku..hehehe..walau byk mn keje pun kite kn ckp suke br la seronok nak wat keje yg berlambak tuh..ahahah...opsss.dah lari cite nagn tajuk lak...yg ni aku sajer nak bebel k...

lately ni aku dah semakin suke utk terjah ke kedai buku..ahahha..dulu aku lalu jek..nak masuk dlm tu moh ler..tp bila dok teman kan cik abang beli  buku..aku semakin suke...suke n suke...hurm bmaksud  aku bukan buku crita  n cinta k..sbb kat umah aku pun berlambak novel cintan-cintun nih!!!maksud aku buku cam ginih!!!!!

Kenapa aku suker????sbb aku  nak bg motivasi kat diri aku sendiri ler...yela x mcm sekolah dulu..sll g kem motivasi..la nih dah sibuk keje ..camne nak g kem cam gitu lagi...huhuhu..jdnye aku berpandukan buku2 cam ginila.. sbb aku rs benda2 cam ginih baik utk diri aku..lebih baik aku yg motivate diri aku sendiri dr org lain yg motivate aku..lgi pun byk knowledge yg aku dpt dr membaca buku cam ginih....

5 comments:

  1. tahap ko mmg patut baca buku motivasi pon. baca buku bertajuk how to deal with psychos. hahaha...

    ReplyDelete
  2. gud gud gud..
    dari dulu lagi dah minat masuk kedai buku...
    la nie jer dah kurang sikit..sebab bz..

    suka baca buku free..

    ReplyDelete
  3. waa,.

    tu kira pkmbangn yg baik laa

    ReplyDelete
  4. bacalah bacalah mari membaca
    membaca jadi amalan kita...heheheh

    ReplyDelete
  5. kalau datang angin tengah rajin ni baik khatam banyak2..hehe..mana yang best review kat sini yer

    ReplyDelete