I support

Tuesday, May 25, 2010

)::Belang situ sana sini::(

 
Korg ada npk x ape2 kat tgn aku tuu... ha nila gara2 dok berkampng kat Desa waterpark ahad lalu... aku kn sunburn.. habis muke, tangn, leher n kaki aku berbelang2... igtn g mandi-manda tpt cam ginih xla kn sunburn kan. tup2 kn sunburn mgalahkn aku mandi pantai lak.... pans sgt ke hari ahad yg lepas.. entah la maybe aku dok berendam dlm air jek tu yg x rs  pans ... mula2 tu aku rs x teruk sgt sunburn aku nih.. tp bila dah spi umah brla perasan.. rs myesal lak dok main air tu lelama... tp nak wat camnekan dah aku sendiri yg cr penyakit nih..huhuhu.. n semlm jugak aku g farmasi dok cr krim yg blh hilangkan sunburn nih..
 
bila g farmasi tu dia rekemenkan aku beli benda nih.. sejauh mn keberkesanannya aku pun x tau.. tp klu blh redakan sunburn ni aku pki jek... aku dah mls nak layan muka aku yg dah mula mgelupas nih... seksa lak rsnyer...

6 comments:

  1. hehehe..adatlah tu sunburn..
    ko jgn tarik2 lah gelupas tu..biarkan jeee Sue

    ReplyDelete
  2. ler sue..org patut pakai sunblock before mandi aritu..hopefully gel tu really works..

    ReplyDelete
  3. kalo main air kolam lebih cepat kene sunburn to be compared main kat laut,taktaula fakta atau auta tapi based on experience saya,huhuu tak suka sunburn sebab kulit memang dah gelap

    ReplyDelete