I support

Thursday, October 14, 2010

::Rahsia BANTAL::

~Sharing is caring~ aku rasa seperti ingin berkongsi kat blog nih... from email n aku adapatsi kat kat blog yeeeee...


Banyak yg kita x tau pasal BANTAL ni.. yg kita tau bantal tu utk tdo jek.... kat sini aku nak kongsi pasal BANTAL... utk kebaikan @ keburukan... jom layannnnn


Memeluk Bantal ( yg ni aku mms sukeee)
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa Seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik Dan sastera. Perasaan mereka halus Dan jiwa mereka romantik.  Kadangkala Ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka Juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.


Menggunakan Banyak Bantal ( yg ni harus sbb bila badan bergolek2 x sakit yee)
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian. Mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

Tidur Dengan Satu Bantal (of course tp mau dkelilingi bantal ye)
Mereka bukan jenis mengada-ngada Dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki ( yg ni utk mgelakkan kakiku sejukkk)
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

Tidur tanpa Bantal - (jarang sekli )
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan    Membawa kepada sifat ego.

Tidak punya bantal (ohhh kata TIDAKKK!!!)

    KASIHAN BETUL... Pergi kedai belilah satu, bukanya MAHAL pun..!!

**Psstt kan aku dah bg tau.. ni utk suka2 jek.. korg jgn percaya plak..hehehhe



2 comments:

  1. saya suke tido dihempap bantal:)
    rase feel jer:P

    ReplyDelete
  2. rase x sempurna tidur tanpa bantal......

    ReplyDelete