I support

Monday, November 23, 2009

Check dulu sebelum BELI!!!!!


Salam sumer...
Korg ske makn roti x!!!!
aku pun ske gak...klu g pasaraya aku sll beli potato bun...
hahahhah knp n mgapa aku ske sbb roti tu??? sbb lembut gler.....
cicah lak nagn air coklat ducth lady..hurm..yummy..
lagi pun menyeyangkan!!!betul x...sendiri tanye sendiri jawap...ahahha...
x moh citer lebih2...ada ape nagn tajuk n3 aku hari ek!!!cube korg teka...ni ada kene mgena ngan roti k..cube korg tgk gbo yg kat bwh nie
v
v
v

korg npk x ape yg aku bulatkan nie....
atau korg kurang jelas nagn image tuh!!!!color roti tuh agak sama nagn nagn ape yg aku bulat tu kan!!!seeeee... x payh peningkan kepala korg k...aku bg gbo lebih dekat....hahha lepas ni mesti korg tau ada ape kat roti tuh!!!jeng-jeng>>>>>>


HAAA..skrg dah npk lebih jelaskan..so kengkawan lepas ni klu korg nak beli food cam ginih kat pasaraya tuh make sure korg check betul2 k...takut jadi cam gini la...dpa kkdg tuh terlampau nak cpt spi terlepas pandang...jadi kn la lebih lebih berhati2 lepas ni ye!!!!tp kat mn2 pun kite kn checkkan..pastikan tpt tuh bersih k..nasibla aku publishkan lepas waktu lunch..klu x takut korg x lalu nak makan lak...

13 comments:

  1. eiiiiiiiiii.......
    geli......mcmne la leh sesat kat situ ?

    ReplyDelete
  2. adoiyai..
    kantoi lentoi..
    kna g wat report ni..

    ReplyDelete
  3. angah iza-
    tu pasai...den pun x tau..

    ReplyDelete
  4. salam ziarah...

    erk kembang tekak nengok binatang tu.. huhuhu....

    ReplyDelete
  5. wek2...geli lak aku tgk.....nk muntah....

    ReplyDelete
  6. applemintlady-
    tu la..tp yg dah buat report kot..kawan den ler yg kn...

    Miss Nurul-
    thx sudi ziarah..nnt sue jengh blog yer

    daela-
    heheh...dah2 jgn le tgk gbo tuh

    ReplyDelete
  7. hahahhahhaha...

    cik Sue pun ade eksperien ngan cicak macam aku gak eik...

    well...lepas nie kene berhati hati...ahaks

    ReplyDelete
  8. Aujinz-
    kuang3x
    bukan kisah Cik Suela..kisah kawanku..hehehh..

    ReplyDelete
  9. uiks...

    cicak???

    katakan tidak pada cicak

    nway salam ziarah

    ReplyDelete
  10. uiks.....gelinya..
    ya allah naseb bace entry ni lepas makan...
    camano ley hidup lam tu?? roti tu terberanak lam tu ke apa??? eeeeeeeee...gelinya...

    ReplyDelete
  11. Looking for adorable blouses, shirts and fancy belts? Visit me ;)

    http://belledepot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. ala comeynye bnde tue kan he,,,23x

    ReplyDelete