I support

Friday, November 20, 2009

"Congratulation"


Entry ni aku buat khas utk my niece Aishah..
Smlm SIL msg aku n bg tau Aishah dpt '5A'..
Tahniah.. achik x tau nak g ape..
ni pun gara2 abg n SIL aku dok bebel..alhamdullilah menjadi gak..
mak n abh cikgu tp bila mak n abh ajar xleh masuk..
so abg aku kn anto ank dia kat tpt tuisyen lain..
Ape pun TAHNIAH skli gi...pasni mak nak anto sekolah mane????
Dengar Asrama penuh..habis la hang kn buat sendir..
br ko tau..selama ni bila mak srh dok bebel jekan!!!
ahahhaha...

9 comments:

  1. salam perkenalan...

    tahniah untuk anak buah..
    UPSR ke dye???
    pandai dye erk...

    ReplyDelete
  2. tahniah tahniah....

    semoga anak buah cemerlang dalam pelajaran

    ReplyDelete
  3. tahniah...tahniah...permulaan yg baik... perjuangan masih jauh..

    ReplyDelete
  4. kengkawan PTS nak kasik 3 buku free buat semua blogers, jom tgk syarat2nya

    ReplyDelete
  5. habis la asrama itu nnt... bile warden or senior suruh pe2..die pulak dok bebel2 huhuhu

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  6. CrazygUrl-
    thx...yup UPSR...moga yg terbaik utk seterusnye

    Aujinz-
    thx2!!

    Zul-
    thx..betul2 msh pjg lagi nih,..hrp2 jgn separuh jln

    ayie-
    i dah jejalan kat blog awak ....

    Framestone-
    huhuhu..biarla dia ngan labu2nyer!!!huhuhuh

    ReplyDelete
  7. ramainya student yang bijak2 sekarang ni...congrates to her!

    ReplyDelete
  8. Bila comot jadi comot-
    thx..sy happy gak.

    lily lotus-
    tula..pemikiran bebudak skrg ni x mcm zaman dulu ...

    ReplyDelete