I support

Friday, July 8, 2011

Langkawi Part 2 : Kilang Gamat

sementara tunggu kereta sewa kami sampai , kitorg dok pk nak tempat mn yg nak di tuju waktu hujan2 cam ginih... makan tu kompom la sebab kitorg tak breakfast lagi.. dok pusing-pusing cr breakfast tetiba nampak kilang gamat...  lepas makan kitorg pun terjah kat sana...oh ya... aku kat sana aku sewa kete Toyota Innova. harga sehari RM120 jek!!! sape nak no. org tu blh tgkan komen kat entry ni ok...
 kusyuk mencari ubat yg nak di beli
 klu g sini tak sah klu tak beli minyak gamat...
12 botol RM10 murahkan???

 sape nak rasa air tongkat yg asli??
yg ni betul2 pati tongkat ali..
adik aku cakap pahit gler.. sib baik tak teguk macam air masak...
klu tak sendiri mau ingatla....
 ok.. jom kita tengok cara memproses mnyak gamat ye...
 pedih gler mata aku sebab kene asap gamat ni...
nak bergambo punya pasal.. azab pun azabla... walaupun dah macam menangis..huhu
gigih my bro bergambar tengah-tengah hujan semata2 nak background botol gamat tu..

 kat tong sampah pun jadi .. asalkan dapat bergambar.. yg penting ada background replika botol gamat.

::next entry ~ Under water World.. see arrr

2 comments:

  1. hehehehe.. model minyak gamat...:))

    ReplyDelete
  2. waa...bestnyer kat sana...lama dah x p...

    ReplyDelete