I support

Tuesday, September 8, 2009

::_@ KLIA_::


Salam sumer...
Wah 2 mgu kebelakangn ni cuti panjg jerkk!!!
ahahah aku suke....
sll klu cuti macm ni aku blk kg la..
lagi2 tgh bulan pose ni..
dpt la bbuka nagn mak n abh aku...hehehe
tp mgu lepas aku x dpt blk kg...
yela cuti2 ni aku kn lak g Miri, Sarawak...
ada keje...
Herm xpela....dpt gak la aku g jejalankan...
em pagi2 ahad lepas sahur jek aku dah bertolak kat KLIA..
Em mcm dah terlewat gakla aku pg tuh..
spi2 jek aku trs g kat kiosk tiket..
em aku abk tiket g n balk la......
klu korg nak tau aku g srwk ni blk hari yg sama gak...
gler tul..mcm dekat jekn....
xpe2 dsbbkan hr isn aku cuti ...
so aku xla kisah sgt..at least blh la bereht hr isn tu
dah check in ni boring lak...
yela ddk melangut ssorg.....
blh lak terlupa nak bw lappy...hurm...
dok tgk org jela....ape lagi aku nak buat...
mgantuk jgn kata la....
xpe2 nnt kat dlm flight aku nak tdo jek....
Hujan x berenti g lak tu

gbo nih aku interprem jap...ahaks
ujan x berenti gla...
herm klu aku kat umah best ni...
blh tdo lama2...
harap2 jgnla delay flight pg nie..
coz flight blk KL pkl 4pm...
Alhamdulilah....
flight aku terbang mgikut jadual yg dtetapn....
bila dah kat dlm flight ape lagi yg aku nak buat..
nk tgk pemandangn...
hurm yg aku napk awan..awan dan awan....
so aku rs adalah lebih baik aku melayan mato aku ni..
maklumla perjalnn mgambil masa 2jam 15 mnt...
lama tuh....
ok la next n3 aku cite ms aku kat cn okies...
da......

1 comment:

  1. my fren org miri..i miri x smpi lg..kuching dh..

    ReplyDelete