I support

Tuesday, March 2, 2010

Kudap..Kudapan...nyum!!nyum!!!


balang yg dulunyer kosong..kini dah aku isikan nagn kepek pisang..hurmm klu dah berisi paham2 udah ler... kompom mulut aku x berenti mengunyah....mn xnyer dah nmnyer pun kudapan..habis la...lepas ni mesti berat badan aku bertambah2..haiss...xpe2 lpas habis jek kepek kat balang ni akan ku letakn balik kat pantry tuh,,,

8 comments:

  1. taip je kerepek jap.. taip je kerepek jap.. nyum nyum..

    ReplyDelete
  2. rashid-
    mana tau nih!!!!ahahahha

    ReplyDelete
  3. kepek pisang...

    owh..dah kurang...ahaks.

    ReplyDelete
  4. pembakar semangat buat kerja tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. kite mls nk wak stok kudapan ni... sebab kalo ader mmg mengudap jer kejenya... h, tidak baik utk diet... tp kalo dh dpn mate mmg x tolak! hehehhe

    ReplyDelete
  6. dap nya kepek pisang! my fav

    ReplyDelete
  7. sis..nti tau2 bersepah je meja ek..penuh ngan cebisan kerepek..hehehe..

    ReplyDelete
  8. ermm.. bestnye kerepek pisang tu. kirim la kat saya sket. saya punye stok kudapan dah lama habis. hhueheuhue.. malas nak gi beli. :-P cik sue keje kat mana ye?..


    p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete