I support

Tuesday, March 30, 2010

Sabun Tahan Mengantuk????

korang penah dengar Sabun ni ker????? sejauh manakah keberkesanannya.... hurm nak jugak aku try klu berkesankan..... tp aku klu dah mgantuk minum air kopi pun x jalan.. totap mgantuk.. pada aku klu dah mgantuk mmg kenala disorokkan bantal..  ha baru betulkan!!kan!!! korg setuju x....

11 comments:

  1. setuju sangat...pakai sabun ke, kopi ke, bukak lagu kuat2 ke...xjalan nyer kalau mate tu tetap nak tido...

    ReplyDelete
  2. yup!!
    btul tuh...
    kalo mnumkopi pn, bkin ngantuk jg..
    still jg ngantuk...

    erm,ada ka sabun ni?

    ReplyDelete
  3. hye.. sabun ni bagus! memang tak leh tido la lpas pakai. kalau harga market RM10 satu bar. tapi kalu ade sape nak, sy jual RM7 je satu. tapi kene order 10 bar la takan nk pos semata-mata sketul je.. ok.. TQ!

    ReplyDelete
  4. bnyk jgk produk tahan ngatuk skarang ni..

    tapi x pnah try plak,

    nk tnya2 org dulu supaya xnyesal beli...

    ReplyDelete
  5. sabon apekah itu???????
    tak penah jumpe pon kat kedai???

    ReplyDelete
  6. pengeluar sabun itu ofisnya sebelah saja dengan my ofis. tp i tak beli pun. har harr...berkesankah?

    ReplyDelete
  7. mcm2 kan..ada je idea org nk berbisnes..effective kah?

    ReplyDelete
  8. Hello Sue, ooops, wrong number...I thought you another 'Sue' a friend.
    But anyway, you have a nice blog.
    Regret my bahasa before Merdeka, so will not comment, takut silap, ha ha.
    You have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

    ReplyDelete