I support

Thursday, December 10, 2009

Addicted kah AKU????


korg mesti ada facebookkan...kat dalm tuh mcm2 games ada...mula2 dulu aku mmg la x layan games kat FB nih!!!maklumla Fb aku tuh..ala2 hidup segan mati x mahu....heheh..nak add kengkawan pun aku malas..tup2  skrg nih aku lak yg terjebak!!!aku main games YoVille!!hari2 aku mesti mgadap game nih..org2 kat opis aku ni jgn citer la..mcm2 games dpa main..aku jek yg x terjebak nak main sumer tuh...yg bcucuk tanam la...hurm...wat to doo...

Aku suke main game YoVille ni sbb blh decorate rumah...pastu klu nak tambah duit n point kene la g keje..pagi2 jek yg mula2 aku buat lepas on pc ialah bk FB pastu terusla main game..ha buat ape lagi?? Nak ambik kek yg aku msk n g melawat kekawan...kekadang tuh aku dok racing moto ..heheh ..mmg best lagi2 klu main terturut2 n aku la yg jd pemenangnye..YES!!!...jd kengkawan sumer jgn ajar aku games yg lelain tu ye....nnt sumer keje x terbuat...sebenarnye byk yg aku nak citer pasal games nih...jd cukup2 la ku citer yg ni jek....hehehehehe

13 comments:

  1. hahahaha...bullet pun same...bullet main fv.dulu xreti tapi sekarang addict giler...hampeh tol

    ReplyDelete
  2. << xnk menjebakkan diri sebab takut lupa diri.. hehe... insyallah setakat ni boleh dikawal lg laa... hohoho....

    ReplyDelete
  3. cheqna gak langsung tak pernah main ape2 game kat FB

    tak berminat..

    hehehehe

    ReplyDelete
  4. x suka main game kt fb..takut addicted..haram 1 keje x buat..nti bos kata mkn gaji buta..walau ceo ku sgt gigih main farmville..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Bullet-
    tu la penagan FB..hahhah

    Miss Nurul-
    cayala masih teguh lg iman tueee

    cheqna-
    bagusla..takut nnt tgk kwn n terjebak lak..hehhe

    Dee-
    dulu x su pun x ske...tp dah tjebak ..wat to do..heheh

    ReplyDelete
  6. ahaks..

    yoville dah tinggal..la nie kensentret ngan cafe World ngan Tycoon....:D:D

    ReplyDelete
  7. aku sampai kena marah ngan isteri sebab leka main FB ni...ish3

    ReplyDelete
  8. Aujunz-
    ahahha..cafe world aku x join...yg tu nnt lagi addicted..huhu

    zul-
    moralnya xyah ler main ek

    ReplyDelete
  9. takut nak start main game online..nanti ketagih, dulu pun dah ketagih main macam2 game dalam PC, sekarang x main game dah. he3

    ReplyDelete
  10. hye, jalan2 blog, trus nampak entry nie, nak coment!!
    memang addicct game di FB!
    im playing fishville, punya gila sampai nak buat benda lain asyik dok teringat ikan FB je.
    dah mcm kurang siuman tergila2 ikan tak bernyawa.

    :)
    ill follow u!
    :)

    ReplyDelete
  11. yup anda mmg addicted he..23x

    out of topic--> harap ianya mematangkan kita... semua itu anugerah.. harap kita bertaggjwab ke atasnya kan.. jgn reti wat je..tp jaga hampeh huhuhu

    www.broframestone.com

    ReplyDelete