I support

Monday, December 21, 2009

Perjalanan pun bermula.....

pukul 5pg aku dah bgerak g opis..maklumla sumer staff kene berkumpul kat opis.. transportation to KLIA dah dsediakan by bus ..nak g sendiri blh jek tp x blh nak claim..ahahha....nak makeup beria pun x sempat..pepagi lagi weiii..jd muka x bape nak siap la...klu aku touch up pagi2 kompom aku lbt spi ....heheh

spi jek kat airport..aku terus g kaunter utk buat check in by group...aku incharge uth group A n Ezi utk Group B...org kat kaunter ramai gler.lagi2 waktu cuti2 camginnih....spikan aku buat check in b4 20 mnt kaunter ttp... nasibla flight aku delay...br la lega sikit....sempatla nak settlekan ape yg patut....

antara muke2 yg berada kat dlm group aku...ahahha..sebenarnyer rame lgi..tp x sempat nak abkla...byk lagi nak citer tp kat n3 yg lain okies....daaaa

7 comments:

  1. bestnya gi langkawi naik flight..

    ReplyDelete
  2. ckiTi-
    la hai..ni company trip to langkawi..hehheh

    Dee-
    tula..mmg best sbb x spi 1 jam dah spi...save masa

    ReplyDelete
  3. Eh.. gie Langkawi?..
    ahaks.. beh beh beh...:D

    ReplyDelete
  4. MAKEUP CLASS INFO :
    DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
    TIME: 10:30 AM-5:30 PM

    DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
    TIME: 10:30AM-5:30PM

    DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
    TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

    -MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
    -BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

    BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
    http://www.eyrarizal.com
    http://www.lovesaysitall.blogspot.com
    FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

    ReplyDelete
  5. weeee....sonoknya bercuti....hehehehehe...tahun depan organize lagi boleh x??

    ReplyDelete