I support

Wednesday, December 9, 2009

~Selamat Pengantin Baru~


entry ni aku tujukan khas buat HUDA...(aku ske tgk crown dia tuh..cantek..)
last weekend aku n dla g kenduri dia kat Melaka....dah lama aku x dtg kat..n ni first time aku spi kat Umbai,..perggg jauh sungguh aku rasa...mn xnyer map dia pun salah dla la yg byk tpn pegnatin nih nak tanye jln..kitorg bukan aper..takut tersosat lak.. nasibla kitorg kuar awal pagi..so ape ade hal...hehehheh

Pengantin bersanding pkl satu lbh..spttnyer pkl 12 tp tgu kompng punye pasal terpaksela taggh spi lepas azan zohor..al maklumla rumah depan masjid kan!!!!Tgk jela wajah pgantin yg suka suki tgh org dok bersilat dpn dpa nih...klu x silap aku dla ada rakam org yg tgh bersilat nih...tup2 bila nak tgk balk dah xde..hurm camne kitorg blh tersalah setting ni...igt blh la mskn kat blog nih..kelakar tgk org tu bersilat...heheheh

aku lak nyaris2 jd pengapit bidang terjun...mn xnyer kompang dah bunyik tp pengapit x sampai2...sedang elok aku berposing2 ..maklumla nak jg pgapit kannn..tup2 datang lak pgapit sebenar...tula dah tau ko tu kn jd pgapit nper la dtg lambat..spttnyer pengapit tgu pgantin!!bukan pengantin tu pgapit okies!!!!huih rs selamat la...klu x mau aku kn blk lambat..hahahhahha

Gbr kenangan bersama Dla, Dalin n Daya...lagi pun ni sumer x housemate aku dulu....

8 comments:

  1. em..bila la nak naik pelamin gak ni...

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. cantik pengantin..baju ijo..

    ReplyDelete
  3. aah la...cik su bile lagi. jangan lupe jemput ye

    ReplyDelete
  4. Cheqna-
    sabo ek...den pun x naik pelamin g nih..hehehh

    dee-
    tu la....cantek kannnn!!!

    Bullet-
    ops...soalan cepu emas..nnt sue jemput bullet n mrs bullet..jgn x dtg tau...

    ReplyDelete
  5. den dah naik pelamin masa salam dak huda....wakakaakakaka...larikkkkkkkkkk...

    ReplyDelete
  6. cepat semua pegi kawon skrg,...

    ReplyDelete
  7. daela-
    ops..main tpu ek...kejar kang..

    Miss Nurul-
    blh jek...dah spi ceru jemput ye..heheh

    zul-
    oit..mcm la kawin tu sesenang nak g jaln2 ..ahahhah..

    ReplyDelete