I support

Tuesday, December 1, 2009

Berita yg menyayat hati..


gbr  ni aku copy dr METRO..harap maklumye

sejak kebelakangan nih byk tul xcden...plk tu byk yg maut dari yg tercedera...sebut pasal xcden ni..korg tgk berita x mlm td...pasal kemalagn maut apabila sorg penungang motosikal maut yg mn tubuhnya melekat kat belakang lori..berita ni pun dah kuar paper hari nih.... cukup menyayat hati ku..

Nak tau knp?????...sebab.....mangsa kemalangn tu adalh jirn belakang umah aku....kire kawn bermain ms kecik2 dulu la....dah beso ni aku pun x pnh la jumpe..mlm td puas aku pk sape la gerangan budak nih...tp bila pg ni SIL aku msg br la aku igt...dgr jek brita ni pg2 lagi abg aku dah blk kg utk menziarahi arwah ni..abg aku n abg dia mmg ngam la..kire abg aku ni jd wakil kitorg la...

nasib baikla mangsa ni masih bujang..klu dah kawin kesianla kat istri n anak2 dia kan...apepun aku ttp kesian kat family dia coz dia merupakan anak bongsu n mmg dia jela yg sll balk kg..tp nak wat camne dah janjinya meninngal mcm tu..aku doakan semoga roh arwah dcucuri rahmat..amin.........

8 comments:

  1. Allah lebih menyayangi dirinya... Doakanlah kesejahteraan dier di alam sana...

    ReplyDelete
  2. ngerinya..berhati2 di jalan raya..Al-Fatihah utk arwah..moga keluarganya tabah..

    ReplyDelete
  3. Al-Fatihah untuk arwah, harap keluarga dia terus tabah...

    ReplyDelete
  4. Ye lah...Al-fatehah untk arwah tu...

    ReplyDelete
  5. selamat bermampus... bawak moto laju sangat... padan muka..mmg tak ingat mampus... u pay the price...kalau bwk slow kemalangan pun cedera je...afterall, dah sampai jodoh...takziah pada keluarganya...

    p/s : korunk pun kalo nak mampos cepat bwk la laju2... lagi bagus kalo bawak keter laju2 pastu langgar orang lain yang tak bersalah...dah suratan takdir...apa nak buat kan

    ReplyDelete
  6. Takziah and Al-Fatihah.

    I think one of ur commentor ni ade problem sikit lah Sue. Kesian this person.

    ReplyDelete
  7. zul-
    semoga rohnya dcucuri rahmat..

    Dee-
    Al-fatihah

    Daela-
    Al fatihah

    yanie Putrajaya-
    al-fatihah

    kelajuan membunuh-
    spptnyer kite mendoakan kesejahteraan dia...

    Al-qolamun-
    tulah..ape problem dia pun aku x tau..tp al-fatihah

    ReplyDelete