I support

Thursday, December 31, 2009

Good Bye 2009 n welcome 2010


wee...x sangkakan..pejam celik..pejam celik hr ni dah 31.12.09..terasa cepat tul ms berlalu..mcm periistwa yg berlaku...ada suke dan juga duka...tp ada perkara yg aku xleh nak lupe dlm tahun 2009 ni..citer tu berlaku sblm aku  msk ke dunia bloging lagi..jd biarla ianyer menjadi memori utk aku..huhu teremosional lak aku nih.....

esok plk bermula la buku br n citer br utk 2010. banyak benda yg aku rancng dlm thn ni tuk dilaksanakan  tahuun depan !!!(mcm la lama nauw next year tu kan......) rs berkobar2 lak..mcm lagu vince tuh!!!

yg mn2 antara korg yg nak g celeb8 tahun br tuh,,igt2la sikit....gumbira.tu.gumbira jugak tp keselamatn diri tu kn la jaga.takut nnt terlampau gembira akan ada yg berduka plk...okies...akhir kata..Hepi New Year sumer... May ecah of the year..bring happiness..good cheer and sweet surprise.....amin...

10 comments:

  1. tahun depan ni bullet berazam nak besokan kebun fv...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Bullet-
    la ke situ plak...adoyaiii

    ReplyDelete
  3. happy new year 2010
    semoga ape yg diimpikan akan tercapai untuk thn depan. insyaAllah..

    ReplyDelete
  4. Happy new year sue...jgn lmbt dtg umah aku tau...daaaa....baik2 blk kg tu...

    ReplyDelete
  5. slamat taun baru 2010,.
    mcm bes je 2010 kann

    ReplyDelete